.Uutiset & Suunnitelmia

KV näyttely Iisalmi 2.8.2015

Myrsky, M. No Hard Limits, ROP, SERT & CACIB, Riemu, Kailua Sharp Shooter, VSP & CACIB. Lysti, Can't Be Tamed Speigas ERI JUN 3. Tuomari Harri Lehkonen.

.

KV näyttely Lahti 21.3. 2015

Lysti, Can't Be Tamed Speigas PN2 ja Serti sekä ROP Junior ensimmäisessä näyttelyssään juniorluokassa. Riemu EH. Tuomari Mandy Schelbach, Australia

Ryhmänäyttely Seinäjoki 21.2.2015

Myrsky, M. No Hard Limits oli ROP ja sai Sertin. Lysti, Can't Be Tamed Speigas KP ja VSP pentu. Tuomari Tuula Savolainen

Käyttökokeet Kauhajoki 14-15.2.2015

Kasvattini M. Dragon Attack, M. Killer Queen ja M. Calling All Girls saivat kaikki rekikoirien käyttökokeessa YLE 1 tuloksen. Tuomarit: Eila Kuusinen ja Eija Hakkarainen. Kun tähän lisää M. Stone Cold Crazyn syksyllä saaman kilpailukoetuloksen REK 2 on jo neljällä kasvatillani Reinan pentueesta käyttötulos. :) Alla kuva Kauhajoen käyttökokeesta.

Vuosi 2014

Vuosi 2014 on ollut hyvin tapahtumarikas sekä koirapuolella että ihan muutenkin. Alkuvuodesta muutimme uuteen rakentamaamme kotiin Ilmajoelle, ihan Seinäjoen kupeeseen. Kevät meni uuteen kotiin totutellen, loppukeväästä ja kesästä ehti sitten taas kiertää näyttelyjä. Kävin kesän mittaan mm. Norjassa, Latviassa ja Liettuassa näyttelyissä ja näistä sain Riemulle viimeisetkin CACIB.it kansainvälistä valionarvoa varten, sekä Latvian valionarvon. Liettuasta kotiin tuli myös uusi perheenjäsenemme, narttupentu Lysti - Can't Be Tamed Speigas. Kesän kohokohtiin kuului myös Riemun ryhmävoitto Oulun KV näyttelyssä sekä saman viikonlopun rodun tuplavoitto Kokkolan KV näyttelyssä Liekin ollessa ROP ja Riemun VSP. Myrsky aloitti näyttelyuransa myös keväällä ja sai heti kolmessa ensimmäisessä näyttelyssään sertit, lisäksi se oli Lahden KV näyttelyssä keväällä BIS Jun 3. Syksyllä rauhoituimme odottamaan uutta perheenjäsentämme, ja joulukuun messukeskuksen voittajanäyttelyyn lähtikin meiltä sitten koirien lisäksi 6-viikkoinen pikkumusheri :) Helsingin voittajanäyttelystä käteen jäi Myrskylle hienosti Helsingin Juniori Voittaja 2014 titteli. Siihen oli hyvä päättää vuosi näyttelyjen osalta. Vuodelle 2015 on koirapuolella toiveissa mm. pentujen tuhinaa pitkästä aikaa, siitä lisää pentuja sivulla. ;) Alla kuva Olun KV ryhmäkehästä tuomarin Marjatta Pylvänäinen -Suorsa kanssa. Sekä Myrskyn Junnuvoittaja kuva.

  

 

Jyväskylä KV 16.11.2013

Tuomari: Manola Pogessi, Italia. Riemu, Kailua Sharp Shooter VSP, CACIB. Maia, Davik's Have A Nice Day PN4, Liekki, Mirthmaker Dragon Attack Nuo1 Eri.

 

Tartto 2xKV 2-3.11.2013

Lauantaina tuomari: Tuula Savolainen. Maia, Davik's Have A Nice Day ROP, SERT & CACIB ja täten uusi kansainvälinen ja Viron muotovalio!! :) Lisäksi Maia oli myös RYP2 samalla tuomarilla! Riemu, Kailua Sharp Shooter VSP, SERT ja CACIB. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack, PN4.

Sunnuntaina tuomari: Per Svarstad, Ruotsi. Riemu ROP, SERT ja CACIB ja täten uusi Viron muotovalio!! :) Maia PN4, Liekki Nuo 2 Eri&Sa.

 

Seinäjoki KV 20.10.2013

Tuomari Pirjo Aaltonen. Riemu PU2 V-Cacib, Liekki PN4. Xena Nuo 3. Eri & SA. Pekko Nuo 1 Eri.

 

Porvoo KR näyttely 15.9.2013

Tuomari Valeria Gervais, Kanada. Pyry, Mirthmaker Ride The Wild Wind, VSP ja SERT!! Onnea Tuulalle! :)

 

Tervakoski KV näyttely 24.8.2013

Tuomari Leni Finne. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack, ROP, CACIB ja SERT!! :)

 

15.8.2013

Riemu ja Liekki kävivät silmätutkimuksessa, Riemulla on terveet silmät edelleen. Liekillä oli vasemmassa silmässä yksi liikaripsi joten sillä on lievä distichiasis, muuten sekin on ok. Distichiasis ei ole rajoittava tekijä jalostuskäytölle, kunhan toinen osapuoli on siltäosin terve.

 

Iisalmi KV näyttely 4.8.2013

Tuomari: Birk Carsten, Tanska. Riemu, Kailua Sharp Shooter ROP, SERT ja CACIB. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack, PN2 vara-SERT. :)

 

Isokyrö ryhmänäyttely 3.8.2013

Tuomari: Paavo Mattila, Suomi. Xena, Mirthmaker Killer Queen, Jun1 PN2 SERT :) Onnea Satu ja Terhi!!

 

Pori KV näyttely 27.07.2013

Tuomari: Klein Dagmar. Pekko, Mirthmaker Action This Day, Jun1 SA, PU4

 

Hyvinkää KR näyttely 14.07.2013

Tuomari: Leni Finne, Suomi. Pyry, Mirthmaker Ride The Wild Wind, PU1 SERT ja VSP! :) Onnea Tuula!

 

Orivesi KR näyttely 08.06.2013

Tuomari: Pirjo Aaltonen, Suomi. Riemu, Kailua Sharp Shooter PU1, SERT ja VSP. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack PN3 varaSERT.

 

Rauma KR näyttely 26.05.2013

Tuomari Otto Schimpf, Itävalta. Kasvattimme Pekko, Mirthmaker Action This Day JUN 1, PU1 & SERT ja ROP!! Paljon onnea omistajalleen Salmelle ja esittäjälleen Marjaanalle! :)

 

Maailmanvoittaja reissu Budabestiin 11-18.5.2013

Budabestissa oli MV- näyttelyjen aikaan 3 eri näyttelyä, yksi CACIB näyttely, MV näyttely sekä MV Club näyttely arktisille roduille. Riemu oli reissussa mukana ja pärjäsi oivallisesti voittaen avoimen luokan sekä CACIB, että MV Club näyttelyssä saaden 2 sertiä. Maailmanvoittajanäyttelyssä Riemu sai ERIN ilman luokkasijoitusta. Alla kuva Hiroyo Shimizu

 

Tampere KV näyttely 04.05.2013

Tuomari Biasiolo Giuliano, Italia. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack JUN 1, PN3 VASERT. Riemu, Kailua Sharp Shooter PU3 SERT, Kasvattimme Pyry, Mirthmaker Ride The Wild Wind JUN1 PU4 VASERT. Onnea myös Pyryn omistajille Tuulalle ja Jannelle!

 

Lahti KV näyttely 27.04.2013

Tuomari Riitta Lahtovaara, Suomi. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack JUN 1, ROP JUN . Riemu, Kailua Sharp Shooter PU2 v.SERT ja v.CACIB.

 

Pentutapaaminen 24.3.2013

Ensimmäinen Mirthmaker kasvattien "kakaratapaaminen" pidettiin Ilmajoella hyvässä säässä vetotouhuja kokeillen ja eväitä nauttien. Lisää kuvia tapaamisesta täällä.

 

Kauhajoki käyttökoe 09.03.2013

Ihana vieraamme, Knox, Destiny's Fox In Socks sai REKÄ YLE 1 tuloksen täysillä 60/60 pisteillä!! :)

 

Kauhajoki käyttökoe 16.2.2013

Kiira, Bedarra Wicked Witch Of The West sai REKÄ YLE 1 tuloksen 57/60 pisteillä.

 

Tallinna KV näyttely 9.2.2013

Tuomari Bo Skalin, Ruotsi. Liekki, Mirthmaker Dragon Attack JUN 2, JUN SERT. Liekki esiintyi ensimmäisessä näyttelyssään hienosti. Riemu, Kailua Sharp Shooter Paras uros SERTI ja CACIB ja VSP. Maia, Davik's Have A Nice Day PN4. Kuva Joosep Johanson

 

Ylämaa käyttökoe 2.2.2013

Molemmat kokeeseen osallistuneet koirat toimivat todella hienosti :) Riemu, Kailua Sharp Shooter REKÄYLE 1 56/60 pistettä. Maia, Davik's Have A Nice Day REKÄYLE 1 58/60 pistettä.

Kuva Jaakko Lisitsin

 

Kajaani KV näyttely 13.1.2013

Tuomari Natasa Davidovic, Serbia. Maia, Davik's Have A Nice Day PN 1 CACIB ja ROP!! Riemu, Kailua Sharp Shooter PU4.

Kuva Niina Virkkunen

 

Ruotsin voittajanäyttely 16.12.2012

Tuomari Birk Carsten, Tanska. Maia, Davik's Have A Nice Day oli VSP ja sai CACIB.n Maia on nyt Ruotsin Voittaja 2012. Riemu, Kailua Sharp Shooter oli JUN1 ja on nyt Ruotsin Junior Voittaja 2012. Kyllä kannatti reissata naapurimaahan :)

Alla oleva kuva Victoria Ryytty: ROP Zenko De Ciucki ja VSP Davik's Have A Nice Day

 

Joulukuun alussa satoi lunta ja aloitimme heti rekiretket :)

Tavoitteena olisi ensi vuoden alussa osallistua käyttökokeisiin.

 

Seinäjoki KV näyttely 27.10.2012

Tuomari Petrus Roosenboom, Belgia. Maia, Davik's Have A Nice Day oli VSP ja sai CACIB.n. Riemu, Kailua Sharp Shooter oli PU3 ja sai vara sertin.

 

Syyskuussa aloitimme treenit kärryllä.

 

Riemun terveystarkastustulokset tulivat

Riemun silmät, lonkat ja kyynärät tutkittiin Syyskuussa ja kaikki oli ok: silmät terveet, lonkat  A/A ja kyynärät 0/0.

 

Maailmanvoittajanäyttely 2012 Salzburg 19.5.2012

Riemu, Kailua Sharp Shooter pärjäsi loistavasti ollen JUN 1 ja siten Junior Maailman Voittaja 2012. Näyttely oli toinen Riemulle junioriluokassa, ja minulle ensimmäinen visiitti MV näyttelyyn. Riemun esitti Kuba Miazga Puolasta. Riemun veli Kailua Snowmist Carbon oli JUN2 ja heidän isänsä Snowmist's Quicksilver Speigas oli ROP ja RYP. Alla kuva: Alexsandra Kolmakova. Lisää kuvia näyttelystä täällä.

 

Pennut ovat syntyneet!

 9.5.2012 Reina synnytti 7 pentua. Lisää tietoa pennut osiossa.

 

Pentu-uutisia

 Reina on astutettu Flashilla, Foxfire Grease Lihtning.lla, pentuja odotellaan toukokuun alkupuolella. Maia on tarkoitus astuttaa syksyllä 2012.

 

Lahti KV 28.4.2012

Riemu pääsi ensimmäistä kertaa junioriluokkaan. Se pärjäsi mainiosti ollen ERI, SA JUN1 ja PU3 :) Jokseenkin tuntui että kotona harjoiteltu kehäkäyttäytyminen oli hukkunut matkalla näyttelyihin, sen verran innokkaasti kaveri esiintyi. Maia pärjäsi myös kivasti; ERI SA VAK2 ja PN2 Serti ja vara Cacib.

 

19.4.2012

Kiira ja Maia kävivät silmätarkistuksessa tänään ja molemmilla todettiin terveet silmät!

Kiiran kanssa jatkamme agilityharjoituksia taas huhtikuusta eteenpäin - josko ne kepitkin oppisimme tällä kurssilla... ;)

 

 Tallinna KV 12.2.2012

 Riemu ROP pentu ja BIS 3 pentu. Maia PN 3 vara Cacib. 

Erityinen vieras Pate vieraili meillä helmi- maaliskuun. Uskomattoman kiltti kaveri ja opetti rauhallista käyttäytymistä myös Riemulle, kun narttujen juoksut sattuivat samaan aikaan.

 

Käyttökoe Kauhajoki 4.2.2012

 Reina JOH -2, Kiira ja Maia molemmat YLE-2. Ensimmäinen käyttökoe jossa itse toimin musherina :)